Tisztelt Polgármester Asszony /Úr! Tisztelt Jegyző Asszony /Úr

2021-ben is nagyon sok feladat vár ránk a vírusnak köszönhetően. A pandémia miatti szigorítások  csak nehezítik az Önkormányzatok életét! Ebben a válságos helyzetben egészségügyi területen sajnos nem, de a gazdaságin a legjobb tudásunk szerint megpróbálunk segíteni.

Cégünk sok éve szolgálja ki hazánk legjelentősebb önkormányzatait. Ismerve az Önkormányzatok vírus okozta nehézségeit pályázatunk segítségével támogatást szeretnénk nyújtani Önöknek.

A jelenlegi telefonköltségeik jelentős csökkentésével, pénzforrást tudunk felszabadítani, melyet a vírus okozta problémák mérséklésére fordíthatnak és tervezhetnek vele a 2021-e év költségvetésében.

Bízom abban, hogy tudunk Önöknek is segíteni. Ha Ön is így gondolja, vegye fel velünk a kapcsolatot és megküldjük Önnek a Pályázati felhívásunkat. ( A Pályázatunk részletes tájékoztatóját minden Önkormmányzat részére e-mailben már megküldtük. Ha Ön nem kapta meg kérem jelezze felénk!)

Szeretném Önöknek felajánlani egy személyes találkozó lehetőségét (  Az egészségügyi szabályok betartásával!) , melyen személyesen is elmagyaráznám, hogyan tudunk Önöknek támogatást biztosítani!

Széles kapcsolati hálónknak köszönhetően Partnereink ajánlatait is rendszeresen megküldjük Önöknek. Azt vallom, hogy soha nem lehet tudni, mikor szerzünk olyan információkat, melyből hasznunk lehet.
Jó egészséget kívánva, tisztelettel
Richter Csaba 
ügyvezető