Nincs két egyforma cég, így nincs két egyforma telefonosrendszer sem. Mi minden Ügyfél részére egyedi renszert tervezünk, mely pont a cég profiljának, tevékenységének felel meg.

Vannak azonban speciális területei a gazdasági életnek, melyek számára bonyolultabb, összetettebb rendszert kell kiépteni. Ezekben a rendszerekben a kiépítésében is tudunk segíteni.

Szeretnénk ezek közül néhányat kiemelni.

Önkormányzatok

Cégünk kiemelten foglalkozik önkormányzatok és intézményeik kiszolgálásával. Ismerve a hazai államigazgatási rendszert a legtöbb helyen elavult hagyományos rendszert kénytelenek használni, komoly fenntartási költségekkel. Szinte reménytelen számukra, hogy a mai gazdasági helyzetben és az önkormányzatokat ért megszorítások mellett telefonos fejlesztésekben gondolkodjanak.

Az általunk biztosított megoldás segítségével kiépítünk egy modern telefonosrendszert, csökkenjük a költségeket. Tapasztalataink szerint 60-90 %-kos megtakarítást tudunk elérni. Rendszeresen írunk ki önkormányzatok részére pályázatokat, melyek elnyerése esetén akár komplett rendszereket kaphatnak. Figyelje leveleit , mert hamarosan küldjük ez évi első pályázatunkat!

Csarnokkal, nagy alapterületű telephellyel rendelkező vállalkozások

Sokan úgy tudják, hogy az IP – telefonokat csak irodákban célszerű használni és kizárólag egy helyben, asztalnál lehet használni. Ezt a téves hiedelmet szeretnénk speciális megoldásunkkal  eloszlatni. Németországi Partnerünk segítségével szinte korlátlan területeket letudunk fedni IP-telefonnal, oly módon, hogy a terület minden pontja egy hordozható IP-telefonnal bejárható folyamatos telefonálás mellett.

A gyártócsarnokok, raktárak, irodaházak külső burkolata a legtöbb esetben nem vagy csak gyengén engedi át a GSM jeleket. Ez lehetetlenné teszi a mobilkészülékek használatát.

Az általunk kínált megoldás a használt terület minden részén megfelelő kommunikációt biztosít.