Cégünk az IP-alapú hangszolgáltatáshoz szükséges telefonrendszer kiépítését is vállalja, itthon és külföldön egyaránt!

A hazai és nemzetközi cégek vezetékes telefonos rendszere nagyon elavultak, elhanyagoltak. Bővítésük szinte lehetetlen, javításuk és üzemeltetésük drága!

Az IP-alapú rendszerek mindenképpen alternatívát jelentenek a vezetékes rendszerek helyett. Sokan úgy tudják, hogy ez költséges beruházás. Ez téves információ!

IP-alapú rendszereinket úgy építjük ki, hogy az esetek 95 %-ban Ügyfelünknek még megtakarítást is biztosítunk. Pénzügyi partnerünk segítségével tartós bérletet is tudunk biztosítani 2-5 évig, melynek végén az eszközök az Ügyfelünk tulajdonába kerül.

Ügyfelünk igényét felmérve a legkorszerűbb rendszereket építjük ki, teljesen hozzá igazítva a Megrendelőnk üzletviteléhez. Ennek köszönhetően az IP-telefonnal nem csak a havidíjak szűnnek meg és lesznek alacsonyak a percdíjak, hanem Ügyfelünk bevétele is sok esetben növekedik.

Rendszereink segítségével nem lesz elveszített, kezeletlen vevő, a kollégák precízebben, kontrollálható  módon dolgoznak. ( Pl.: egy  műszaki online áruház augusztusi bevétele az előző évi karácsonyi forgalomhoz képest megháromszorozódott az IP-rendszernek köszönhetően. )

Minden telefonos rendszerre van megoldásunk. Ha Önt érdekli az IP-telefonra való átállás, érdemes kollégáinkkal átbeszélni elképzeléseit. Jelenleg ÚJ ügyfeleink részére az alközpontot díjtalanul biztosítjuk a szolgáltatás idejére, ha tőlünk veszi igénybe a hangszolgáltatást is!

Rendszereinkhez természetesen a hangszolgáltatást is kedvező áron biztosítjuk, s ezen felül az együttműködésünk ideje alatt a távkarbantartást is elvégezzük!

Ha Önnek nagyobb rendelkezésre állásra van szüksége vagy egyedi speciális igénye van az üzemeltetéssel kapcsolatban, akkor átalánydíjas szerződéssel kedvező áron tudjuk vállalni rendszerének üzemeltetését is!

Az internetnek köszönhetően mind a kiépítést, mind az üzemeltetést a világ bármely részén tudjuk vállalni!