Az R-Voice Hungary Kft-t 2011-ben alapították magyar magánszemélyek, akik több évtizedes tapasztalattal rendelkeznek a telekommunikáció és az informatika területén!

 A Kft. megalakításának elsődleges célja, hogy a modern technika által kínált lehetőségek minél szélesebb körben elterjedjenek.

A sok éves tapasztalat alapján a tulajdonosok tisztában voltak azzal, hogy a hazai vezetékes telekommunikáció nagyon elmaradott állapotban van, mind a telefonos rendszereket érintően, mind a szolgáltatások és percdíjak tekintetében! Elsődleges cél e két fontos terület megváltoztatása, jelentős költségcsökkentés minden új és régi ügyfélnél!

Az R-Voice Hungary Kft minden munkatársa elkötelezett a magas szintű ügyfélkiszolgálás mellet, legyen az egyéni vagy multinacionális ügyfél.

…és egy fontos kérdés!!

Miért minket válasszon?  (Ügyfeleink miért minket választottak!)

Mert, nagyon komoly megtakarítást tudunk biztosítani Önöknek! ( Pl.: Ügyfelünk havi költsége 424 ezer forint volt, most átlagos havi számlája 14-32 ezer forint között van!)

Mert, számunkra az Ügyfél kérése a legfontosabb! ( Pl.: Ügyfelünk új kollégát vett fel! Sürgősen kell a részére egy telefon. 30 perc alatt megoldottuk!

Mert, gyorsan igyekszünk elhárítani a hibákat! Rendszerünket úgy építettük ki, hogy akár pár perc alatt is megtudjuk oldani a felmerülő problémákat, vagy tudjuk Ügyfeleink kérését teljesíteni! ( Pl.: Vidéki Ügyfelünk telefonján át kellett írni a használójának a nevét! 3 perc alatt megcsináltuk!)

Mert, minket mindig el lehet érni! ( Pl:. Egy speciális feladat elvégzésére kért fel telefonon egy cégvezető! A találkozónkon megkérdeztük miért minket választott a rengeteg szolgáltató közül?! A válasza: Azért mert, maguk felvették a telefont , ami tegnap volt és ma már tárgyalunk!)

Sorolhatnánk még, hogy miért , de higgye el , hogy mindenképpen megéri!

Ha bármilyen kérdése lenne , forduljon hozzánk bizalommal az elérhetőségeinken!