Tisztelt Polgármester Asszony /Úr! Tisztelt Jegyző Asszony /Úr!

Az R-Voice Hungary Kft. a hazai Önkormányzatok támogatójaként ismét pályázatot ír ki Önkormányzatok részére 2020-as évi költségvetésük segítéséhez.

Pályázatunk segítségével díjmentesen jutnak egy nagy értékű IP-PBX telefonközponthoz, melynek segítségével modernizálhatják vezetékes telefonrendszerüket és komoly megtakarítást érhetnek. Így az eddig erre fordított, – költségvetésükben betervezett és jóváhagyott – pénzkereteket más célokra tudják fordítani.

Célunk, hogy komoly összegeket ne telefonszolgáltatásra fordítsák hónapról-hónapra, hanem Önkormányzatukban más, fontosabb célokra tudják átirányítani, felhasználni. Mindezek mellett a meglévő, sokszor elavult telefonos rendszerük is korszerűsítésre kerül úgy, hogy ez Önöknek  (legtöbbször) nem kerül plusz költségébe.

A pályázati felhívásunkat e-mailben kiküldtük minden önkormányzat részére. Ha nem kapta meg, kérem, jelezze kollégáinknak és  újra elküldjük.

Ne hagyja ki ezt a lehetőséget! Ha felketettük érdeklődését , kérem, hivja fel kollégáinkat a 0612552400 vagy a 06203835314 telefonszámok valamelyikén és válaszolunk a kérdéseire.

Ha érdekli Önöket a lehetőség, kérjük jelentkezzen 06 1 2552400 vagy a 06 20 3835314 telefonokon vagy az iroda@rvoice.hu és a rvoicehu@gmail.com elérhetőségeinken.

Várjuk jelentkezésüket!