Milyen hardvert és operációs rendszert kell vásárolni a program stabil működéséhez?

Egy pendrive-ot mentés céljára!

Önnek nem kell szervert és szerver operációs rendszert vásárolni! A CRM a Cégünk által biztosított IP-PBX-en fog működni. Ha Ön sok felhasználóval akarja használni programunkat akkor tárhely (HDD) bővítésre lehet szükség!

Tényleg van telefonos kapcsolata a szoftvernek?

Igen van! Alapból telefonközponton működik, s így kezeli a kimenő hívásokat (egy kattintással tud hívást indítani!) és a bejövő hívásokat is! ( Ön láthatja, hogy melyik Ügyfele telefonál,  s akár a partner adatlapja is azonnal megnyitható!)

Kinek érdemes CRM-et használni?

Partnereink, Ügyfeleink nyilvántartása, a velük való kommunikáció pontos rögzítése nélkülözhetetlen minden vállalkozó számára! Legyen az kis vagy nagy vállalkozó!

Mi az a dinamikus adatmező?

Programunk teljesen egyedileg testre szabható. Ön határozza meg , hogy milyen adatokat, milyen formában használ. Ugyanezt beállíthatja a lekérdezéseknél is! Csak azt fogja látni , amit szeretne!

Tényleg van ingyenes verziója is a programnak?

Igen van!  Programunk Basic verziója teljesen INGYENES! Természetesen nem tud minden funkciót használni. Ebben a verzióban is van annyi lehetőség, hogy sok Partnerünknek ez is elegendő. Részletes összehasonlító táblázatunkat itt találja meg:   https://rvoice.hu/csomagok-osszehasonlitas/